Future Insight

Doelgroep:

Voorgezet onderwijs

Duur:

1x een blokuur (45 – 60 min)

Aantal leerlingen:

Maximaal 4 klassen (120 leerlingen)

Kosten:

€ 750 exclusief btw.

In samenwerking met Humanitas Amstelveen verzorgt Future Face een workshop over het ontstaan van – en hoe om te gaan met – schulden.

Met het onderdeel ‘Get A Grip’ ondersteunen we jongeren met de financiële administratie, van jongeren die geen overzicht meer hebben tot grote schulden waar ze zelf niet meer uit komen. 

Met het tijdig creëren van deze inzichten hopen we dit thema uit de taboesfeer te halen en bespreekbaar te maken. Het is belangrijk dat jongeren weten hoe snel schulden kunnen ontstaan en hoe ze hulp kunnen inschakelen.

Ik dacht dat ik de enige was

,,Ik heb vanuit onze sportvereniging een keer deelgenomen aan deze workshop en ik zou niet weten waar ik nu zou staan als ik dit niet had gedaan. Het is zo simpel op te lossen en als je erover praat kom je erachter dat je niet de enige bent. Je kan elkaar helpen door het bespreekbaar te maken. Dit zou een verplicht vak moeten worden. Niet alleen op school, maar elke organisatie of instelling die met jongeren werkt.''

Charaf
Ambassadeur

Eindelijk werd het bespreekbaar gemaakt

"Op jonge leeftijd is het ontzettend makkelijk om schulden te maken. Zakgeld en inkomsten van een bijbaantje zijn vaak minimaal, dus achterlopen met betalen kan in een korte tijd ontzettend snel uit de hand lopen. Er op jonge leeftijd over praten en advies krijgen over hoe dit tegen te gaan is heel waardevol. Het is nodig dat hier op scholen aandacht aan besteed wordt."

Noël
Ambassadeur

Aanvraagformulier

De Experience show is een programma waarin actuele thema’s op een interactieve wijze worden gepresenteerd. Opgroeien in 2021 is een uitdaging. Met een continue risico op overprikkeling door social media, eenzaamheid, depressiviteit en pesten, is het belangrijk jongeren te inspireren op een wijze dat hen aanspreekt.

In samenwerking met Humanitas Amstelveen verzorgt Future Face een workshop over het ontstaan van, hoe om te gaan met en het voorkomen van schulden. Met het onderdeel ‘Get A Grip’ ondersteunen we jongeren met de financiële administratie en het beantwoorden van hulpvragen.

Ondernemen is een begrip onder jongeren. Maar wat is ondernemen? Hoe kun je met je ideeën aan de slag?

In deze workshop leer je de belangrijkste stappen te zetten. Meer weten?

24 uur Amstelveen

Datum:25/09/2021

Aanvang :19:00

Sluit je aan!

[ays_poll id=3]
Heb je vragen of ergens hulp bij nodig? Neem gerust gelijk contact met ons op.