Ondernemen

Ondernemen

Doelgroep:

Voorgezet onderwijs

Duur:

2x een blokuur (1.5 – 2 uur)

Aantal leerlingen:

Maximaal 2 klassen (60 leerlingen)

Kosten:

€ 1250 exclusief btw.

Werken aan ondernemende competenties. Werken aan je toekomst. Een ondernemende houding is initiatief nemen, het ‘roer in handen hebben’, proactief handelen, lef hebben en vooral doen! Je bent niet te jong om succes te hebben, een eigen bedrijf te starten, het beter te weten.

Ondernemerschap is in elke situatie kansen zien, doelen stellen, ideeën ontwikkelen en actie nemen om die kansen ook echt te pakken. Daarmee verleg je grenzen en creëer je iets nieuws dat van waarde kan zijn.

Future Face wil jongeren empoweren bij het nog meer bewust worden van zichzelf en anderen, waardoor ze zichzelf nog beter leren kennen, keuzes kunnen maken en participeren in de dynamische en snel veranderende samenleving. Ondernemende kwaliteiten dragen eraan bij dat jongeren zichzelf kunnen redden in die steeds sneller veranderende wereld.

Met deze workshop willen we jongeren bewust maken van de mogelijkheden die er zijn. De kansen die zij zelf kunnen creëren in de huidige economie en de vrijheid om zelf keuzes te maken. Succes is niet leeftijdgebonden.

Het programma zorgt onder meer voor intergenerationele verbinding, het vergroten van het zelfvertrouwen van de deelnemers, het vergroten van de keuzemogelijkheden na het afronden van een opleiding, (h)erkenning tussen de deelnemers en een beroepsoriëntatie op maat.

Geen posts were found for provided query parameters.

Aanvraagformulier

De Experience show is een programma waarin actuele thema’s op een interactieve wijze worden gepresenteerd. Opgroeien in 2021 is een uitdaging. Met een continue risico op overprikkeling door social media, eenzaamheid, depressiviteit en pesten, is het belangrijk jongeren te inspireren op een wijze dat hen aanspreekt.

In samenwerking met Humanitas Amstelveen verzorgt Future Face een workshop over het ontstaan van, hoe om te gaan met en het voorkomen van schulden. Met het onderdeel ‘Get A Grip’ ondersteunen we jongeren met de financiële administratie en het beantwoorden van hulpvragen.

Ondernemen is een begrip onder jongeren. Maar wat is ondernemen? Hoe kun je met je ideeën aan de slag?

In deze workshop leer je de belangrijkste stappen te zetten. Meer weten?

24 uur Amstelveen

Datum:25/09/2021

Aanvang :19:00

Sluit je aan!

[ays_poll id=3]
Heb je vragen of ergens hulp bij nodig? Neem gerust gelijk contact met ons op.