Aanbod

De samenstelling van de workshops komen voort uit de gedane onderzoeken van de afgelopen zes maanden. Door jongeren betrokken te maken en deel te laten nemen aan interactieve onderzoeken, zijn ze bereid hun netwerk en achterban in te zetten, om zodoende te achterhalen wat hen beweegt en waar ze behoefte aan hebben.

Deze workshops zijn niet alleen bedacht en samengesteld door jongeren, ook het uitvoeren ervan wordt veelal door jongeren van de doelgroep gedaan.

Doneren header

Experience Show

De Experience show is een programma waarin actuele thema’s op een interactieve wijze worden gepresenteerd. Opgroeien in 2021 is een uitdaging. Met een continue risico op overprikkeling door social media, eenzaamheid, depressiviteit en pesten, is het belangrijk jongeren te inspireren op een wijze dat hen aanspreekt.

Schulden

Future Insight

In samenwerking met Humanitas Amstelveen verzorgt Future Face een workshop over het ontstaan van, hoe om te gaan met en het voorkomen van schulden. Met het onderdeel ‘Get A Grip’ ondersteunen we jongeren met de financiële administratie en het beantwoorden van hulpvragen.

Ondernemen

Ondernemen

Ondernemen is een begrip onder jongeren. Maar wat is ondernemen? Hoe kun je met je ideeën aan de slag?

In deze workshop leer je de belangrijkste stappen te zetten. Meer weten?

Aanvraagformulier