Experience show

De Experience show is een programma waarin actuele thema’s op een interactieve wijze worden gepresenteerd.

Opgroeien als tiener in 2021 is een uitdaging. Met een continue risico op overprikkeling door social media, eenzaamheid, depressiviteit en pesten, is het belangrijk jongeren te inspireren op een wijze dat hen aanspreekt.

Met verschillende brainstormsessies hebben jongeren een programma ontwikkeld dat hen inspireert en activeert en op een speelse wijze de juiste benadering zoekt.

Doelgroep:

Voorgezet onderwijs

Duur:

  • 1 uur in poppodium of theater
  • 1.5 uur nazorgprogramma op school

Aantal leerlingen:

Maximaal 5 klassen (160 leerlingen)

Kosten:

€ 9.500 exclusief btw.

Voor en achter de schermen vind je alleen maar jongeren

,,Ik ben verantwoordelijk voor de productie van de show. Het is ontzettend leuk om lange tijd te bouwen aan iets unieks en dan de reactie van het publiek te zien. Niet alleen van jongeren maar ook van de docenten. En als je ze achteraf spreekt en vertelt dat jongeren ook achter de schermen meehelpen, zijn ze helemaal sprakeloos. Heerlijk."

Anthony
Ambassadeur

Mijn vrienden begrijpen het eindelijk

,,Ik maak deel uit van de dansgroep binnen de Experience show en zelfs vrienden die altijd grappen maken over dit soort onderwerpen waren onder de indruk. Het is nogal lastig om de stoere onder ons stil te krijgen en aan het denken te zetten. Ik kan met zekerheid zeggen dat dat wel is gelukt."

Dani
Ambassadeur

Van begin tot eind boeiend

,,Wij hebben deze show met een creatieve groep jongeren geschreven. Met nu drie succesvolle shows achter de rug en positieve feedback van het publiek, weten we nu zeker dat dit dé manier is om jongeren te inspireren. Dit laat zien dat je door de betrokkenheid van jongeren belangrijke onderwerpen ook op een boeiende manier kan overbrengen."

juni
Ambassadeur

Aanvraagformulier

Doneren header

Experience Show

De Experience show is een programma waarin actuele thema’s op een interactieve wijze worden gepresenteerd. Opgroeien in 2021 is een uitdaging. Met een continue risico op overprikkeling door social media, eenzaamheid, depressiviteit en pesten, is het belangrijk jongeren te inspireren op een wijze dat hen aanspreekt.

Schulden

Future Insight

In samenwerking met Humanitas Amstelveen verzorgt Future Face een workshop over het ontstaan van, hoe om te gaan met en het voorkomen van schulden. Met het onderdeel ‘Get A Grip’ ondersteunen we jongeren met de financiële administratie en het beantwoorden van hulpvragen.

Ondernemen

Ondernemen

Ondernemen is een begrip onder jongeren. Maar wat is ondernemen? Hoe kun je met je ideeën aan de slag?

In deze workshop leer je de belangrijkste stappen te zetten. Meer weten?