Tijdens deze online Spoken Word avond geeft dichter en performance artist Rachel Rumai Diaz een live optreden, gevolgd door een Spoken Word workshop om je eigen verhaal te maken en stem te vinden.

Rachel Rumai Diaz is dichter, schrijver, programmamaker en performance artist en werkte onder andere met FunX, het Tropenmuseum en Read My World. In haar werk houdt ze zich bezig met racisme, diversiteit & inclusie, intersectioneel feminisme en politiek. In 2019 richtte ze Zus en Zo op, een platform dat zich richt op intersectionaliteit en modern zusterschap.

De online spoken Word avond wordt geopend met een optreden van Rachel. Vervolgens zal ze een schrijfworkshop Spoken Word geven waarin jij je eigen tekst maakt! Dit evenement vindt volledig online plaats via het YoutTube-kanaal van Future Face.

Datum: 28/05/2021
Einddatum: 28/05/2021
Aanvang: 19:30
Einde: 20:00
Leeftijd: Alle leeftijden
Prijs: Gratis
Locatie: YouTube
Adres: demo Address
Plaats: Almere
Extra: Tijdens deze online Spoken Word avond geeft dichter en performance artist Rachel Rumai Diaz een live optreden, gevolgd door een Spoken Word workshop om je eigen verhaal te maken en stem te vinden.

24 uur Amstelveen

Datum:25/09/2021

Aanvang :19:00

Sluit je aan!

[ays_poll id=3]
Heb je vragen of ergens hulp bij nodig? Neem gerust gelijk contact met ons op.

Gastenlijst