Ambassadeurs

Future Face maakt gebruik van ambassadeurs: jongeren uit de doelgroep die centraal staan en Future Face vertegenwoordigen. Zij kunnen aangeven wat hun uitdagingen zijn en wat zij nodig hebben om deze aan te gaan. Ook helpen deze ambassadeurs mee bij het bedenken van de invulling van de Experience tour, de invulling van de website, social media en bij het uitzetten van de challenges.

Het doel is om elkaar uit te dagen, om er bijvoorbeeld achter te komen welke ambities of talenten je hebt.
Bewustwording begint met in beweging komen. Waar niets moet maar alles kan, zonder verwachting of oordeel.

Mijn doel is om jongeren te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.
Wie kan jongeren beter begrijpen en helpen dan jongeren zelf?

... aldus Tim, 16 jaar oud en ambassadeur van Future Face. Tim werft dagelijks jongeren, stuurt ze aan en motiveert ze om in beweging te komen.

Naast de jongeren maakt Future Face ook gebruik van bekende ambassadeurs.
Zij stimuleren en motiveren jongeren om samen in beweging te komen door leuke meet & greet-acties te verloten, gastoptredens te verzorgen en nog veel meer!

Meer weten of ambassadeur worden? Maak dan gebruik van onderstaande formulier. 

Functie: Ambassadeurs
De ambassadeurs van Future Face zijn, wij, jongeren die elkaar helpen om in beweging te komen. Letterlijk. Samen bedenken, creëren, doen! Zo helpen wij elkaar stil te staan bij verschillende thema’s en bedenken we samen leuke bezigheden die voor ons belangrijk zijn.
Functie: Producer / ambassadeur
Esko staat bekend om zijn vele producties met bekende artiesten, zoals onder andere: Josylvio, Sevn Alias, Latifah en nog veel meer.

Meedoen

Meedoen

Om in beweging te komen dien je zelf de stappen te zetten. Maar wat heb jij nodig om in beweging te komen?
Wat gebeurd er als we met z'n allen samen in beweging komen? Een beweging waarin jij kunt zijn wie jij wilt worden. Verandering begint hier!

Geef je nu op via onderstaand formulier.