Doe mee demo

Poll

Wil je liever eerst online reageren op de opiniepeilingen, klik dan op deze knop.

Werkgroepen

De werkgroepen vormen de basis van Future Face. Met een powerteam met gelijkgestemden kun je ideeën uitwisselen, je kennis vergroten en je droom, passie, hobby of plan gezamenlijk uitwerken. 

De werkgroepen worden ondersteund door jongeren die al langer bij Future Face meedraaien, maar ook worden de groepen ondersteund door een breed netwerk. Dit netwerk kun je inzetten om jou te helpen bij het realiseren van je plan.

Hieronder vind je de verschillende groepen waarvoor je je kunt aanmelden. Ook is het mogelijk om tussentijds over te stappen naar een andere groep of deel te nemen aan meerdere groepen. Niks moet, alles mag.

Staat jouw werkgroep er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! De groepen worden samengesteld op basis van de vraag van jongeren. Zo kan het zijn dat we met jouw idee een nieuwe werkgroep oprichten!

Ondernemen

Heb je altijd al een passie of hobby gehad en zie je daar toekomst in? Heb je een idee en wil je die graag uitwerken? Sluit je dan nu aan bij de ondernemersgroep!

Deze groep bestaat uit jongeren die allen een passie hebben voor ondernemen. Je maakt gebruik van elkaars netwerk en zo krijg je de hulp en contacten die je nodig hebt om je idee uit te werken.

Het meeste contact heb je met elkaar online en soms kom je fysiek bij elkaar om bepaalde zaken te bespreken. Ook word je uitgenodigd om deel te nemen aan netwerkbijeenkomsten die aansluiten op jouw interesses.

Kunst & Cultuur

Wil je kunstenaar worden of heb je hulp nodig bij het uitwerken van je ideeën? Of vind je misschien leuk om mee te denken over de programmering van het Cobra museum of de Schouwburg? Dan ben je hier aan het juiste adres!

In deze groep werk je samen met jongeren die creatief zijn en graag met hun handen aan de slag gaan. Heb je aanleg om te ontwerpen, schilderen, tekenen of iets anders? Wil je weten of je hier goed in bent? In deze groep zorgen we er samen voor dat je het maximale uit jezelf haalt.

Misschien vind je het leuker om mee te denken over de programmering van de kunstinstellingen? Is het huidige aanbod niet interessant genoeg en weet jij wat jongeren wel aanmoedigt om vaker naar theater, kunst of film te gaan? Dan nodigen wij je uit om met ons aan de slag te gaan!

Kunst & Cultuur

Jongerenraad

Wil jij graag meedenken over veranderingen in Amstelveen? Wil je dat de raad luistert naar jouw ideeën? Loop je al heel lang tegen iets op en wil je dat er wat mee gedaan wordt? Of word jij misschien de nieuwe burgermeester van Amstelveen?

In deze groep denk je mee over onderwerpen die jij belangrijk vindt en graag wil dat de gemeente mee aan de slag gaat. Je krijgt inspraak over veranderingen in je stad en ook mag je aansluiten bij raadsvergaderingen. In deze groep kun jij echt het verschil maken en zorgen dat je gezien en gehoord wordt!

Social Dilemma’s

Wat speelt er allemaal in het leven van jongeren? Waar loop je zoal tegenaan? Wat zijn de taboes of waar wordt nooit over gesproken maar is wel een belangrijk om met elkaar over in gesprek te gaan?

In deze groep geef je aan waar jongeren moeite mee hebben en wat je nodig hebt om deze uitdagingen aan te gaan. Zo organiseer je samen bijeenkomsten of campagnes die jongeren bewuster moeten maken van de sociale dilemma’s. In deze groep kun je een groot verschil maken in de bewustwording en mindset van jongeren.

Ben jij onze nieuwe inspirator en zet jij de volgende revolutie in gang? Wacht niet langer en sluit je aan!

Social Dilemma’s

Hou jij van bewegen en weet jij wat er nodig is om jongeren te motiveren om te gaan sporten? Of heb je gave ideeën voor een leuk sport- en spelprogramma zoals Wipe-out of een bootcamp? Dan zit je hier in de juiste groep!

In deze groep bedenk je leuke binnen- en buitenactiviteiten waar jongeren wél graag aan willen deelnemen. Je draagt niet alleen bij aan een fysiek gezondere generatie, ook zorg je ervoor dat jongeren zich mentaal beter gaan voelen door regelmatig te bewegen en nieuwe mensen te leren kennen. Sport brengt mensen bij elkaar!

Events

Altijd al eventorganisator willen worden? Of weet jij precies wat voor evenementen jongeren leuk vinden?

In deze groep ga je met elkaar aan de slag om leuke evenementen, workshops of andere bijeenkomsten te organiseren. Ook maken de andere werkgroepen gebruik van jouw kennis en expertises om hun evenementen te gaan organiseren.

Hou je van plannen of liever uitvoeren, alles is mogelijk binnen de evenementengroep!

Events

Future Face

Future Face is er voor en door jongeren. Noem het een platform of een community. Wij weten wat we nodig hebben. We hebben een eigen mening. En kennen onze eigen waarden. Daar willen we wat mee. En daar kunnen we nog veel meer mee. Met online en offline podia. Virtuele en fysieke ontmoetingen.

Binnen Future Face pakken we kansen. Om samen te leren van elkaar. Om te delen en te ontdekken. Te luisteren, elkaar te zien. Ruimte te bieden en grenzen aan te geven. Om samen in beweging te komen. Voor wat we belangrijk vinden. Wat we willen veranderen. Aan de wereld om ons heen. En hoe dan wel.

Op onze eigen manier. Met onze eigen media. Met elkaar, voor elkaar. Voor onze eigen toekomst. Hier delen we. Onze successen
Onze ideeën. Onze muziek. Onze beelden.

En gedachten. Onze angsten. Onze wensen. Hebben we fun. Experimenteren we. Wie je ook bent, waar je ook bent. Doe je mee?

“Wij doen het anders, want we zijn anders”

Sluit je aan!

138
Websitebeoordeling

Wat vind jij van onze nieuwe website?

Bedankt voor je stem!

Heb je vragen of ergens hulp bij nodig? Neem gerust gelijk contact met ons op.