Future Face

Jongeren zijn de toekomst. Daarom verdienen zij een wereld waarin ze volledig zichzelf mogen zijn. Ons motto:

Inspireer elkaar en doe het op jouw manier

Wat hebben jongeren nodig om zichzelf te kunnen zijn, zich te kunnen ontwikkelen en te groeien als persoon? Op deze en andere vragen wil Future Face antwoord geven.

Luisteren, daar begint het mee

Deze beweging ontstaat door en voor jongeren. Zij geven aan waar ze behoefte aan hebben en Future Face probeert daarin te faciliteren.

Over Ons

In februari 2017 is het idee Future Face geboren. Door nauwe samenwerking met Future Faces van de doelgroep, komen dagelijks jongeren in beweging.
Een beweging waarin we bewuster worden van ons Zijn, elkaar inspireren en iedere stap in ons eigen tempo zetten.

DO IT YOUR WAY!

Missie

Wij zijn Future Face, een organisatie voor en door jongeren. Future Face gaat voor een toekomst waarin jongeren volledig zichzelf kunnen zijn. Wij geloven dat we inspireren en geïnspireerd worden, door jongeren op een verfrissende, ruimdenkende en onbevooroordeelde manier in beweging te brengen.

Visie

Future Face streeft naar een wereld waarin jongeren verdraagzaamheid kunnen ontwikkelen ten opzichte van zichzelf en een ander. En waarin ze bezig kunnen zijn met het ontwikkelen van een eigen identiteit, waarbij hoge maatschappelijke en sociale verwachtingen er minder toe doen en er meer ruimte is voor kwetsbaarheid, zonder dat schaamte hier een rol in speelt.

Dit streven willen we bereiken door het op een niet bevooroordeelde wijze in beweging krijgen van jongeren, om zo bewustwording te creëren.

Doel

Het is ons doel om jongeren als collectief in beweging te krijgen en daardoor een olievlek te creëren waarbij ze bewustzijn en verdraagzaamheid ten opzichte van zichzelf en een ander ontwikkelen.

Future Face

Home

Nieuws

Recente Challenges

20-06-2019
Samen in beweging komen, daar begint het mee!