Kernwaarden

Betrokkenheid

Future Face verwacht van eenieder die meedoet, op welke wijze dan ook, dat hij/zij zich verbonden voelt met de missie, visie, kernwaarden en doelen van de organisatie. Je hebt wat je noemt “hart voor de zaak”.

Inspirerend

Future Face verwacht van eenieder die meedoet, op welke wijze dan ook, dat hij/zij bezieling en creativiteit brengt in de activiteiten van de organisatie. Je bent actiegericht, enthousiast en vindt het fijn om anderen te inspireren en ook zelf te worden geïnspireerd.

Verbinding

Future Face verwacht van eenieder die meedoet, op welke wijze dan ook, dat hij/zij open staat voor verbinding met anderen. Je wilt je gezien, gehoord en gewaardeerd voelen én kunnen geven en ontvangen zonder oordeel. Ook de ander wil je echt zien, horen en waarderen, waardoor beiden steun en kracht kunnen ontlenen aan de relatie.

Ontmoeten

Future Face verwacht van eenieder die meedoet, op welke wijze dan ook, dat hij/zij zichzelf en de ander oprecht wil ontmoeten. Je hebt oprecht belangstelling voor de ander, vanuit de intentie om je eigen en elkaars leven te verrijken.

Vertrouwen

Future Face verwacht van eenieder die meedoet, op welke wijze dan ook, dat hij/zij eerlijk en oprecht is, de grenzen van de ander respecteert én de eigen grenzen ook duidelijk aangeeft. Hierdoor weet iedereen waar hij aan toe is en is er een goede basis om samen te zijn en samen te werken.

24 uur Amstelveen

Datum:25/09/2021

Aanvang :19:00

Sluit je aan!

[ays_poll id=3]
Heb je vragen of ergens hulp bij nodig? Neem gerust gelijk contact met ons op.