Speakerz

Doel Project

Speakerz is hét evenement voor mensen van 12 t/m 15 jaar en al jaren een begrip in Amstelveen en omstreken. Speakerz faciliteert in het maken van nieuwe sociale verbindingen die bijdragen aan een positieve mentale en fysieke groei.

Startdatum: 28-01-2011
Einddatum: On-going
Organisator: Future Face

Het onstaan

Speakerz is opgezet en bedacht door Mark en Martijn. Martijn is tegenwoordig bekend als Martin Garrix en heeft Speakerz in januari 2011 op de kaart weten te zetten. En sindsdien is Speakerz niet meer weg te denken.

 

Het concept

De succesformule van Speakerz is het organiseren mét de doelgroep zelf. Zij bepalen de invulling en zijn ook verantwoordelijk voor de productie tijdens het evenement.

 

Andere Projecten

Jongeren zich op een speelse manier laten achtervolgen door politie en handhaving is een goeie manier om samenhorigheid te promoten onder de Amstelveense jongeren en handhaving.

Het doel van dit project is het beantwoorden van de ontoereikendheid van veel jeugdwerkers in het gebruik van geavanceerde vaardigheden.

Een ideeënwedstrijd voor shocking goede ideeën van en voor jongeren op het gebied van kunst en cultuur in Amstelveen.

InnerWorld richt zich op ‘the innerlife’ van jongeren. Afsluitend van elk seizoen spelen zij in de serie ‘Kifesh’ hun eigen échte verhalen.

Ontwikkeling van vaardigheden en inclusie door middel van creativiteit en kunst t.b.v. bevordering van kwaliteit, innovatie en erkenning van het jeugdwerk.