Veelgestelde vragen

Over Future Face

Future Face luistert naar de wensen en ideeën van jongeren. Door ontmoetingen te organiseren ontstaan verbindingen en uit die sociale contacten weer ideeën. Op basis van die informatie organiseren we activiteiten, workshops en evenementen.

Het belangrijkste uitgangspunt van Future Face is:
alle jongeren – ongeacht sociale of maatschappelijke achtergrond of leeftijd – moeten gelijke kansen krijgen om mee te kunnen doen met de samenleving.

Of het nou over politiek, sport, (mentale) gezondheid, ondernemen of wat dan ook gaat, … iedereen moet zichzelf kunnen zijn, ieder op een eigen manier. Daarom onze slogan: Do It Your Way! 🙂

Meer weten? Klik dan hier.

Dat is nou een goeie vraag! Iedereen kan meehelpen. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor.

Bekijk deze pagina om te achterhalen hoe jij kan bijdragen!

Future Face is een organisatie voor jongeren. Maar ‘jongeren’ is ook zo’n breed begrip he?

De primaire focus is jongeren:

  • vanaf 12 t/m 20 jaar (GenZ-generatie 2001 – 2009)

De secondaire focus is jongeren:

  • vanaf 21 tot 24 jaar (ondergrens Millennials 1996 – 2000)

Wil je weten waarom deze doelgroep? Klik hier om er meer over te lezen!

Dat kan! Neem dan even contact met ons op. Je kan een mail sturen of het contactformulier gebruiken door hier te klikken!

Alvast bedankt voor het meedenken. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een reactie. En als het een hele goeie vraag is, vind je deze ook hier terug! 🙂

Over de stichting

Om je doelen te behalen is er een bedrijfsvoering nodig. Gezien wij geen wistoogmerk hebben is het logisch dat we een stichting als rechtsvorm gebruiken. Dat heeft nog meer voordelen, gezien mensen het belangrijk vinden om te weten wat je met je inkomsten van plan bent. Dat maken we kenbaar d.m.v. een beleidsplan en jaarverslagen.

Meer weten? Kijk dan op deze pagina.

Omdat wij diverse activiteiten, workshops en evenementen organiseren is het soms nodig om wat gegevens van je te weten. Deze geef je alleen af door het gebruikmaken van de contact- of aanvraagformulieren. We gebruiken ook trackingcookies om het gedrag van onze bezoekers in kaart te brengen. Daarmee kunnen we de pagina’s beter inrichten.

Wil je precies weten hoe we met je gegevens omgaan? Bekijk dan onze privacyverklaring op deze pagina.